Tuesday, December 23, 2008

MULA SEM BARU!!!!!!....


salam..lama suda aku x update blog ni...malas mo update..x tau la x mood plak..hehe...
x sedar masa berlalu baru jak pas 2 minggu cuti..skrng ni mula suda sem baru...x puas lg cuti...kali cuti aku rasa mcm x cuti jak..huhu..sabar jak la....mula jak sem baru trus ada assignment...wah!!!..mood mau study mcm x da lagi ni...hehe...mcm mana ni????...hehehe...pasni x ble la slalu online...mest tanam semangat baru ni..harap2 kekel la jgk semangt ni...hehe...study!!!....study!!!!!..study!!!!!!!!!!!!!!!...

Tuesday, December 9, 2008

Buras made by Beras..hehe

haluuu...jumpa lg dlm rancangan resepi tradisional..hehe..ada ka ranc ni?..hehe..disebabkan aku dpt balik raya thn ni..aku dgn berbesar hati mo share satu makanan wajib tiap2 ari raya di umah aku..
kalu d semenanjung..lemang n ketupat satu kewajipan kan..kalu di tawau buras plak..

bahan-bahannya...
beras la...ni beras yg dimasak ngan air santan...( mak aku yg masak..aku x reti..hehe)..

daun pisang...ni daun yang tua ok..tuk lapisan luar...

daun muda...tuk lapisan dalam plak..


pastu..kira2 jadi macam nilah..

gunakan kelembutan tangan tuk balut comei2 mcm ni...hehe...(aku yg bungkus ni..haha..kempen jap)....promot yg comel jak...

dah siap2 bungkus..kena ikat lak..ikat la guna apa2 tali pun..yg penting ble terikat....jg guna talipon sudah..hehe...ni plak tugas bapa aku..tiap thn dpt pangkat jd tukang ikat..hehe..
lepas ni buras ni mest dimasak lebih kurang dlm 4-5 jam....lama gilak kan..pastu siap la...hehe...senang jak kan...pada sapa2 yg ingin mencuba ...sila2..usaha tangga kejayaan...(",)...


Sunday, December 7, 2008

tawau aku pulang!!!!!!!!!!

6 hb 12..hari yg ku nanti2..sejak hari raya puasa lagi...hehe...mana tidaknya raya puasa yg lepas kan aku x dpt balik raya sbb tiket yg amat mahal...sabar jak lah diriku terpaksa beraya di rantauan...sebab trauma x dpt balik...belum raya puasa lagi aku sudah siap2 bli tiket ujung tahun tuk balik raya haji...redhakan jak la..hehe...pulang jugak aku ke tawau akhirnya...tiket aku haritu...pukul 5.30ptg...aku pun dgn semangatlah siap2 lebih awal daripada biasa..haha...aku naik teksi dr cheras g kl sentral dlm kul 12...sampai d kl sentral dlm kul 12.30...pastu aku trus naik bus g lcct...
dalam kul 1.30 aku sampailah di LCCT..punya awal kan aku sampai...semangat btul ni..huhu...pastu..sbb lama lg kan..akupun online la sambil2..nasib baik la ada wireless di sana...kalu x...x tau la ble gila aku sorang2 x tau mo buat.apa...hehe..

dlm kul 4.ooptg kami siap2 la bebaris...ramai gilak org...tengokla...mula2 aku sendiri jak..pastu nasib baikla ada cousin aku yg kebetulan balik tawau hari yg sama...ada la jgk geng...hehe

lepas siap check in..kami pun siap2 la msuk awal ngan semangatnya...
tiba2..ada plak pengumuman..."HARAP MAAF KEPADA PENUMPANG KAPAL AK5156 KE TAWAU...DISEBABKAN OLEH MASALAH TEKNIKEL PENERBANGAN TERPAKSA DITUNDA..."...apa?...semua org yg siap2 bebaris jadi bengang..huhu..aku pun redhakan jak la..ditunda plak...lgpun cuaca haritu mendung semacam jak...x pa la ditunda pun..yg penting aku selamat sampai kan..hehe..nasib baik jugak la ada anak cousin aku ni...ble main2 ngan dia...nama dia NAUFAL...sgt mengada2 dia ni..geram aku...
dalam kul 6.30 barula kami dapat naik kapal akhirnya...dalam 2 jam setengah dalam kapal....kami pun sampai la di tawau...dalam kul 9.15 la lebih kurang...ALHAMDULILLAH..sampai jgk aku ke tawau...hehe
ni la kapal yg aku naik tu..terima kasih la AIR ASIA sbb jual tiket murah...dapat la aku balik tawau selalu..hehe..murah ka?..haha...ble la tahan kan...ok la tu...hehe...walaupun suka sgt delay...lain kali kalu ble jgn la delay2 lg ok!..huhu

tawau aku pulang!!!!!....ni la airpot tawau...cam gelap jak kan..yalah malam suda ni...hehe...




Friday, December 5, 2008

muzik-muzik+kemas umah+balik kampung!!!

harini aku malas sgt mo begerak..esk aku mo balik tawau suda...x sabar ni..hehe....sebelum balik kg ni..haruslah kemas rumah dulukan...da la aku sorang2 jak tinggal di ruma hari ni..housemate yg lain suma balik kg suda...wah..malas sungguh mo kemas rumah...beg pun aku x kemas lg ni.....kemalasan berganda....

tawau kampungku yang indah..hahaha...tunggu kepulanganku...hehe

malam ni nasib baik la ada semi final muzik2..kalu x..busan tahap gaban la aku sorang2 di rumah ni...suma lagu2 yg tercalon mlm ni best sgt..aku pun pening suda mo pilih yg mana satu...tapi yg pasti the only one yg aku sokong 100% haruslah NUBH kan..hehe..go!!go!! chayok...harap2 nubh dpt buat yg terbaik....


Wednesday, December 3, 2008

merdeka kejap!!!!!!

yuhuuuuuuuuuuuu....gumbira sugguh rasa hatiku...hari ni rasa lega sgt2..ALHAMDULILLAH...suma exam da lepas...smalam kan aku ada post pasal running assessment tu...mula2 plan ari khamis tiba2 arini CI call ckp ble wat arini..mula2 aku agak ragu gak..yalah sbb aku ingtkan khamis jd aku x la prepare sgt kan tuk buat arini...hehe..suka sgt study last minit..tapi sbb aku x thn suda mo menanggung beban exam ni..aku n cik zura pun setuju jak la buat hari ni...redha jak lah..hehe

running mula kul 2...jd aku smpat gak la study ckit2...hehe...nasib baik la CI n Puan kami ni baik..x la aku takut sgt kan.....aku dpat pt symptomatic hypocalcaemia post thyroidectomy....aku x la master sgt ngan kes pt ni..tp aku trima jak la...takut gak mula2..pastu aku kena wat prosedure..cek BP n serve medication...mcm senang jak kan tp takut aku tetap ada....aku suda cuba buat yg terbaik...apapun resultnya nant...aku x mau pkir dulu.....hehe....yg penting skrng masa untuk cuti..hahahaha....lega sgt ok....rasa mcm mo bgtau satu dunia..aku lah org yg paling lega dan gembira saat ini..hehehe...

Tuesday, December 2, 2008

running assessment!!!!!!!!!!!!


lega rasnya pas abis exam paper last week..tp merdeka kejap jak la..sbbnya minggu ni aku ada running assessment lak..huhu..


soramnya tak terkata...tambah2 lg aku ngan member aku cik zura la yg paling lambat..kami exam 4 hb ni..member2 yg lain suma suda settle arini...tambah la ku bdeber2 kan...dgr crita dorang suma dpt buat dgn jayanya la...aku?...menunggu penuh dgn kesabaran..hehe...




mo crita ckit..running assessment ni exam dkt ward...lecturer akn pilih sorang patient..x kisah la patient mana2 pun..pastu kami di bagi masa interview pt tu..buat physical examination pastu kena wat nursing care related to pt...pastu kena wat procedure lak...ni yg takut ni..x tau lg apa prosedure yg kami kena buat...injection ka?..dressing ka?..dressing ni maksud dia cuci luka pt..x da kena mengena ngan fesyen baju ok..bg yg x tau la...hehe...pastu ada sesi soal jawab lak...huhu..semkin menakutkan aku....

seram sgt...tambah2 lg perasaan aku skrng ni mcm melayang2 mo balik tawau suda ni...mcm x excited mo exam suda....huhu...sabar jak la...
apapun aku barus tabah..chewah...motivasi diri sendiri ni..hehe..harap2 aku dpt wat yg terbaik....insyaALLAH.....








Thursday, November 27, 2008

makan free..yuhuuuu!!!!!!!!!!!!


wah...aku memang tengah lapar ni..tiba2 ada pulak seorang insan yang sangat memahami datang menghulurkan bantuan..hahaha..
nasi lemak ni cik iza yang bagi....hehe..sayang cik iza...rajin sungguh dia memasak...ble wat menantu ni..hehe..sedapnya za nasi lemak ni...tambah2 lg kalu free makin sedap..hehe..utk maklumat org ramai..cik iza ni memang rajin masak...ada jak makanan yg dia bagi dkt aku..aku plak x pandai sgt masak..kdg2 cam segan lak aku..asyik2 dia jak yg bg makanan..x pa iza aku akn berusaha bersungguh2 blajar masak dr chef iza...apapun thanks za..jasamu akan ku kenang..lain kali bg la lg hahaha..
dalam bebrapa hari aku asyik2 dpt makan freejak..suke..suke..suke..
rezeki jgn ditolak...


aku kena tag lagi!!!!!

lama suda tag ni dr nucy..sory la lambat post..bz ngan exam..hehe


1. What is the relationship of you and him/her?
~ kekasih gelap…hahaha

2.Your 5 impressions towards him/her
~ baik, serius, muka suci,garang, comel

3. The most memorable things he/she had done for you.
~ apa ya?..x tau la..namanya pun kekasih gelap…

4. The most memorable things he/she have said to you?
~ x prnah becakap pun ngan dia..sedih…waa..waa…

5. If he/she become your lover, you will...
~ wah indahnya dunia..aku la yg paling bahagia..hehe

6. If he/she become your enemy, you will...
~ x mo la jd enemy2 ni..peace no war..

7. If he/she become your lover, he has to improve on...on his/her
~ x tau la…x payah kot…suma org pun ada kelemahan kan!

8. If he/she become your enemy, the reason is...
~ enemy lg…aku ni x suka keganasan…no komen la

9. The most desirable thing to do on him/her is?
~ ntah..x pkir lagi…pikir2 kan dan slamat beramal..hehe

10. The overall impression of him/her is...
~ sangat suciiiii…………..

11. How do you think the people around you will feel about you?
~ kalu yg x kenal aku..serius..x peramah…..tp kalu yg rapat…no komen la..gilak..byk mulut..tapi baik..ya ka baik..perasan..

12. The character of you for yourself is?
~ aku?...x tau la…yg penting aku rasa aku ni biasa jak…

13. On contrary, the character you hate of yourself is?
~ moody…aku ni pelik jgk..slalu emosi..haha

14. The most ideal person that you wanna be is?
~ be myself…aku tetap aku..

15. For the people who likes you, say something about them.
~ terima kasih…

16. Ten people to tag:
mesti tag ka jgk?.malas la..lgpun cam suma org pun suda kena tag..hehe..

1)kak ucu manja
2)kami budies
3)erin
4)kak Harney
5)aimer
6)helmi
7)beth
8)suky
9)waniey
10)retasya

17. Who is no. 2 having a relationship with?
~ada 5 org ni..aku pun x tau la..hehe

18. Is no. 3 a male or a female?
~haruslah female..adik erin tu yg cute..

19. If no. 7 and no. 10 were together, would it be a good thing?
~ ok la..jadi kwan baik..

20. How about no. 5 and 8 friendship?
~ dua2 pun nubies..mest ok..

21. What is no. 1 studying about?
~ kerja la suda…

22. Is no. 4 single?~
x tau la..singge kot..haha

23. Say something about no. 6
~ bdk baik yg baru jak buat blog baru yg gempak…hehe

spageti cik wan...hehe!!!!!!



aku kembali lagi...long time no see...hehe...agak lama jgk x update blog ni...bz la konon..huhu..


ekceli ni kira story yang agak lama suda tp aku tetap mo update jgk demi utk menggenbirakan hati kwn2 aku yg sudah bertungkus lumus menghasilkan spagetti yg cukup sedap ni..hehehehh...sedap hingga menjilat jari...jgn jeles....huhu..






hari tu kami buat roti kan...kali ni kami buat spagetti plak...hehe..rajin sungguh kami masak kan..(perasan rajin..)...cerita nya bermula begini...


di suatu petang yg indah..hehe..indah ka?...x indah sgt la..huhu...masa tu..kami satu rumah konon2 kiranya stady la utk exam..tiba2.....cik wan bg cadangan yg bernas lg...hehe..sama mcm kes roti hari tu..bernas sebernas bernya lah...tiada yg bernas selain yg paling bernas2 belaka..hehe..byknya bernas...




cik wan : lapar la...jom masak spageti?....tapi sy x tau nak masak macm mana ni?..(dgn muka yg sgt mengharapkan bantuan..hehe)

cik ifa : oh..spagetti...senang je tu...biar ifa bantu...( wah cik ifa ni ala2 chef pakar plak...cik ifa ni memang pandai msk..ble buat bakal menantu...hehe..)

aku : spagetti?...apa kah itu?..(hehe..buat2 mcm x tau...ala2 kuno la katakan..haha)...sy x pandai msk wan..tp sedia menghulurkan bantuan..hulurkan tangan ringannkan beban..aku sentiasa bersamamu...hehe(padahal dlm hati...wah spagetti..sodap tu..indahnya hidup ini..hehe)...




spagetti kami ni biasa2 jak..yalah bajet student kan...jimat menbawa berkat..hehe...bahan2 pun ala2 simple jak...mari kita intai bahan2 rahsia spagetti kami...



1) spagetti..cakap pun mo buat spagetti kan...mest la spagettinya ada...( ditaja sepenuh nya oleh cik wan)....

2) kuah spagetti...kalu x silap perasa original tomato prego...( wan lg la penajanya..suka btul wan ni menaja.. aku pun suka ditaja sepenuhnya tp bkn jd penaja..hehe..mkan free haruslah..)

3) sos cili...sos ni kira penambah perasa la...kalu suka ble lah tambah apa jenis sos yg lain..sos tiram,sos tomato dan sos yg sama waktu dgnnya la..btul ka ni?..aku pun x tau..haha..suka hati jak..( sos yg sedap ni ditaja oleh cik ifa....mest puji sdp supaya lain kali ble jd penaja lg..hehe)

4)sosej...sosej ni pun utk menambahkan kesedapan kuah...( eh wan lg ka jd penaja..wan mengapa ko sungguh baik..hehe)

5) bawang...utk tumis kuah...cik ifa la yg ckp...(kontrovesi btul ngan bwg ni..x da yg sudi mo kupas..cik ifa suda jd penaja jd x ble kupas..cik wan plak ckp alah x yah la bwg2 tu..aku plak dak ble mest letak jgk..hehe..akhirnya lepas sesi soal jawab yg panjang aku la yg g kupas(sedar diri x jd penaja lg jd jadi pengupas bwg pun ok la..haha)...masalah btul...mcm la susah sgt mo kupas bwg tu kan..

6)daun sebagai hiasan...sebenarnya aku pun x tau apa nama daun tu..cik ifa ckp mcm daun saderi tp rasanya bkn..x kisah la kan asalkan bukan daun rumput...hehe..(daun di atas adalah tajaan cik fatin...)

suma org suda jd penaja...aku bila plak..mo jd penaja jgk..(suka publisisti..hehe)..eh ada la..aku jadi penaja pada pinggan yang comel tu...haha..penaja pinggan pun jadi la...
rasanya itu jak la bhn2nya...selepas proses memasak....akhirnya terhasillah spagetti yang nampak sedap ni kan!!!..rasanya x tau lg la..haha..
nota kaki : spagetti diatas diberi nama SPAGETTI CIK WAN adalah utk menghargai jasa cik wan sbagai penaja utama...hehe...tima kasih wan bagi kami mkn percuma...lain kali jd la penaja lg..hehe
amaran!!!...ada ka amaran..rasanya kali ni x da amaran la..sbb memang spagetti tu sedap lg mengenyangkan..hehe..
:::THE END:::

Thursday, November 20, 2008

AWARD PERSAHABATAN!!!!!


wah..ni award persahabatan plak...kak ucu bg kat suma pembaca blog..aku pun kira dapat gak la awrd ni secara automatik kan...harusla kan..aku kan pembaca setia blog kak ucu..hehe..anyway..thanks kak sbb sudi gak jadi kawan aku...

wah!!..dapat AWARD ni..huhu

salam...lama suda dah update blog ni...huhu..bz ckit...
aku dapat award?...btul ka ni?..x sangka btul..cam lawak jgk..hehe...
yalah blog aku ni apa la sgt..cam biasa2 jak...apapun thanks dkt NUCY_LOVES
sbb sudi bg aku award ni..huhu..terharunya...
bagus btul dapat award ni...siap ada syarat2 yg mest dipatuhi...macm syarat2 penyertaan plak..hehe..ok la..aku akn cuba penuhi syarat2 ni...

siapakah gerangan calon2 penerima award of the year ni?..mo bg sapa ya?..
penin2....aku ni x byk kawan lagi...susah gak mo bg org len award..lgpun kwn2 aku byk yg suda dpt awrd ni...apapun setelah mendengar pendapat n pandangan dr juri2 profesional...hehe...aku dengan bangganya mengisytiharkan penerima awrd ni adalah....


1) kak ucu_manja..kak ucu ni da byk dpt award tp aku tetap mo bg jgk..sbb blog akk memang best giler..lgpun aku byk blajar dari blog akk ni..thanks kak..
2) adikku erin...blog erin ni comel gak mcm empunya blog la yg cute gak..hehe
3) kami_buddies..ni blog member aku yg memang gempak..best la blog ni..sbb dikongsi bersama oleh 5 org....kira blog secara berjemaah la..hehe
4) aimer_tauqid...blog ni ala2 comei la jgk..ala awan2 gitu..hehe


ok...puas hati...pada penerima award..trima la seadanya ok!...hehe

Sunday, November 9, 2008

STD!!!!!!!!

apa itu STD?....Sexually Transmitted Disease..wah..mcm best jak kan tajuk ni..lg2 kalu untk bdk2 skolah ni...hehe..kali ni kami terjah skola teknik lak..golongan sasaran bdk form 4 skolah ni la..
jauh jgk perjalanan g skola ni..tambah 2 lg kami tersesat plak tu..sampai ke polyteknik plak..tp akhirnya sampai gak la kami ke SMK teknik ShahAlam ni..


mcm biasa..kami dpat la ahli2 kump..ni la bdk2 tu..boleh tahn besar2 gak bdk2 ni..mula2 dorang mcm agak segan gak la mo bincang pasal STD ni..haruslah kan..benda ni mcm isu sensetif gak kan..hehe..sensetif tp berguna kan...!

at the end of the story..perkara wajib...take pic laa...skema kan!..huhu

cik iza aku n cik ily

on the way pulang..


lanskap skola ni agak damai ngan cantik gak la..kami pun haruslah tumpang glamer kan!..hehe..
:::THE END:::


Wednesday, November 5, 2008

Gangguan Sexual Part 2..

hari ke-2...dgn smangat yg berkobar2 ni...siap pakai uniform lg..skema btul misi2 ni kan...hehe...hari ni kami dtg utk buat physical examination n health education plak..mcm mana prosesnya...mari kita saksikan...


on the way...haruslah take pic...ambil mood dulu...hehe
misi2 yg yg penuh semagt...x sbr2 mo jalankan tugas ni..huhu

barisan pejuang..sedia berkhidmat!!!

kak senior yg kusyuk cek BP..

pose dulu..wajib tu..sblm dapat client...hehe

proses bermula...dengar nachat kakak2 tu..

ada faham?...kusyuk jak dorang ni mendengar..x tau la faham ka tidak..harap2 faham la..
before berangkat pulang... we are family!!!!

at the end of the session.....akhirnya abis gak program ni...harap2 dapat la kami mencapai objektif yg dirancang..wah...btw aku memang rasa happy sgt ari ni..dapat share maklumat n crita best ngan bdk2 ni...arap2 ada lg la program cam ni....aku suka la skola ni...cikgu dia baik...x sangka plak kami ble dpt mug kiut ni...kami x harapkan balasan pun...tapi dorang da bg..kami trima jak la..hehe...


.::THE END::.

Tuesday, November 4, 2008

Gangguan Sexual Part 1..

wah...tajuk posting aku ni..cam danger jak kan...hehe..sebenarnya kami ada wat program ngan bdk2 skolah lepasan pmr ni....program 2 hari ni kiranya mo mendedahkan pada bdk2 ni..apa sebenrnya sexual abuse ni..harap2 dorang paham la..lgpun skrng ni mcm2 kes yg x disangka..muda2 lg ada sudah yg terjebak...menakutkan btul...

ni la skolah sasaran kami...
aku haruslah posing dulu..menyempat lagi kan!!huhu..

semestnya aku n cik iza..

sesi pembentangan..hebat jgk bdk2 ni..luas pengetahuan..

ni xtvt THATS OK!..NOT SURE!..STOP IT!..
with group member...cam cikgu skola plak kami kan.hehe
with boys yg poyo2 blaka..tapi baik la jgk..

with gurls..kiut miut dorang ni...

tag yang pertama...

wah..first time aku kena tag ni...tag daripada kak ucu..thanks kak tag sy..hehe..mari kita mulakan prosesnya...

Name:Tuo bt Mamin..namaku yg pelik..hehe

Nickname: akulife

Birthday:13 feb 1988..Aquarius..



--:.:EvEr--:.::

Fall in love with someone that younger than you: pernah ka?..pernah kot..zaman muda2 dulu..huhu

Fall in love with a prince/princess:jumpa prince pun x pernah..cam mana mo jatuh cinta...

Do something stupid:mayb..tapi x la sampai thp stupid sgt..kira masih di dlm kawalan la..

Kiss someone in public: kiss?..byk jenis kiss ni...kiss baby pernah la..hehe

Try to fly: x terfikir lagi...kalu la aku ada sayap kan..hehe..naik air asia pernah la...terbang jugak tu kan!!


--:.:Favorite:.:--

Day: holiday...!!!

Movie: aku suka movie jepun...best sbb crita dia sgt menyentuh perasaan ku..lgpun bahasa jepun best..aku suka..skrng ni crita yag aku sgt suka..cite Honey & clover..

Music: aku layan jak semua lagu..yg penting sedap pada pendengaranku..tapi buat masa skrng ni lagi indon byk yg best..lg2 lagu melly..best ooo...hehe

Dance:No komen..boleh ka?..hehe

Chocolate: apa2 coklat pun aku suka..

Colour: buat masa ni aku suka hijau n coklat..paling febret haruslah hijau..hehe

Novel: aku baca jak apa2 novel..x kira la sapa penulisnya..tp yg paling best stakat ni yg novel Ramli Awang Murshid..



--:.:SoMeThInG:.:--


What was the happiest day of you life: hari dimana aku dapat membuat org lain happy dan akupun tumpang happy skali...

Who will you be marry to in the future: anybody yg telah ditakdirkan jd future husband aku...haruslah yang baik kan..

What will your face look like 10 years from now: x tau la...kita tunggu dan lihat jak la..

Who you miss n love at this time: of coz la family aku...yag jauh nun di sabah..

What will you do if you have a power: mo jd penyelamat dunia..ble ka?..hehe..

Do you ever say 'I Love You' to someone you don't know: haruslah x pernah..malu la..hehe..nant dia ckp aku gila plak..

Give 8 name of your best friend: elna,efa,niza,iza,ifa,wan,jum n anik..

Which will you choose...Happiness, Rich or Love: kalu mo semua ble?..hehe..tapi paling penting happiness la..

Who do you really want to meet:someone in sabah..Namanya dirahsiakan atas sbb2 keselamatan..huhu


--:.:About You:.:--

aku adalah aku yang pelik tapi benar...yang baik tapi tak baik sgt....perasan baik ni...apapun aku tetap aku...hehe..


--:.:Tag:.:--
disebabkan aku baru jak wat blog ni..member x ramai lg..jadi org yg akan ku tag adalah..
Adikku erin_aida..

Monday, November 3, 2008

Baby kiut sangat.....


haluu...aku rasa cam lain mcm jak sejak ada blog ni..semua benda pun aku rasa mo story dkt cni..sabar jak la....so ini la story aku..baru2 ni kami di postingkan ke wad O&G...memang sangat semangat la kami..mest la sbb harap dpt jumpa baby yg kiut2..hehe..walaupun posting tu utk kes gyne..niat utama kamo menyerong la ckit kepada baby yg sngt la kiut..menggeramkan jak...napa la dorang ni kiut sgt..huhu..

ni cik iza ngan second baby...sgt la suka baby ni minum susu..lapar kot..cian dia..hehe..
aku pun haruslah ambil peluang kan..ni first baby ok..kiut jgk...

dipendekkan crita..ari pertama tu pg2 lagi kami da jumpa baby boy twin yg sgt kiut..baru jak lepas lahir ni..trus la kami ambil peluang jaga baby ni..baby ni x dpt nama lg..jd kami dgn suka rela dan suka hati bg nama..
versi omputeh..kami bg TOM & JERRY..versi melayu plak UPIN & IPIN..
ok ka?..haruslah ok..penat kami tolong pkir nama..hehe...

sudah dpt pelung ni..posing la kami puas2.....apapun posting d cni memang best sgt..mengajar aku jd ibu yg soleha..konon la..haha...sudah la aku ni memang x pandai jg baby...takut jgk mo pegang ..lembut sgt diorang ni...selembut sutera...hehe..

Sunday, November 2, 2008

Taiyou No Uta

best sangat cite ni...sebenarnya lama sudah crita ni tapi aku jak yg ketinggalan zaman ckit, aku sgt semangat mendownload crita ni, walaupun ekceli byk lg kerja yg blum aku buat..tp aku tetap jgk mengisi masa ku yg x seberapa lapang ni dgn mendownload..sabar jak la...

Saturday, November 1, 2008

Testing..1..2..3

Post petama aku kt blog yg baru ku buat ni dgn jayanya..hehe
Related Posts with Thumbnails