Wednesday, December 3, 2008

merdeka kejap!!!!!!

yuhuuuuuuuuuuuu....gumbira sugguh rasa hatiku...hari ni rasa lega sgt2..ALHAMDULILLAH...suma exam da lepas...smalam kan aku ada post pasal running assessment tu...mula2 plan ari khamis tiba2 arini CI call ckp ble wat arini..mula2 aku agak ragu gak..yalah sbb aku ingtkan khamis jd aku x la prepare sgt kan tuk buat arini...hehe..suka sgt study last minit..tapi sbb aku x thn suda mo menanggung beban exam ni..aku n cik zura pun setuju jak la buat hari ni...redha jak lah..hehe

running mula kul 2...jd aku smpat gak la study ckit2...hehe...nasib baik la CI n Puan kami ni baik..x la aku takut sgt kan.....aku dpat pt symptomatic hypocalcaemia post thyroidectomy....aku x la master sgt ngan kes pt ni..tp aku trima jak la...takut gak mula2..pastu aku kena wat prosedure..cek BP n serve medication...mcm senang jak kan tp takut aku tetap ada....aku suda cuba buat yg terbaik...apapun resultnya nant...aku x mau pkir dulu.....hehe....yg penting skrng masa untuk cuti..hahahaha....lega sgt ok....rasa mcm mo bgtau satu dunia..aku lah org yg paling lega dan gembira saat ini..hehehe...

No comments:

Related Posts with Thumbnails