Tuesday, December 2, 2008

running assessment!!!!!!!!!!!!


lega rasnya pas abis exam paper last week..tp merdeka kejap jak la..sbbnya minggu ni aku ada running assessment lak..huhu..


soramnya tak terkata...tambah2 lg aku ngan member aku cik zura la yg paling lambat..kami exam 4 hb ni..member2 yg lain suma suda settle arini...tambah la ku bdeber2 kan...dgr crita dorang suma dpt buat dgn jayanya la...aku?...menunggu penuh dgn kesabaran..hehe...




mo crita ckit..running assessment ni exam dkt ward...lecturer akn pilih sorang patient..x kisah la patient mana2 pun..pastu kami di bagi masa interview pt tu..buat physical examination pastu kena wat nursing care related to pt...pastu kena wat procedure lak...ni yg takut ni..x tau lg apa prosedure yg kami kena buat...injection ka?..dressing ka?..dressing ni maksud dia cuci luka pt..x da kena mengena ngan fesyen baju ok..bg yg x tau la...hehe...pastu ada sesi soal jawab lak...huhu..semkin menakutkan aku....

seram sgt...tambah2 lg perasaan aku skrng ni mcm melayang2 mo balik tawau suda ni...mcm x excited mo exam suda....huhu...sabar jak la...
apapun aku barus tabah..chewah...motivasi diri sendiri ni..hehe..harap2 aku dpt wat yg terbaik....insyaALLAH.....








No comments:

Related Posts with Thumbnails