Tuesday, November 4, 2008

tag yang pertama...

wah..first time aku kena tag ni...tag daripada kak ucu..thanks kak tag sy..hehe..mari kita mulakan prosesnya...

Name:Tuo bt Mamin..namaku yg pelik..hehe

Nickname: akulife

Birthday:13 feb 1988..Aquarius..



--:.:EvEr--:.::

Fall in love with someone that younger than you: pernah ka?..pernah kot..zaman muda2 dulu..huhu

Fall in love with a prince/princess:jumpa prince pun x pernah..cam mana mo jatuh cinta...

Do something stupid:mayb..tapi x la sampai thp stupid sgt..kira masih di dlm kawalan la..

Kiss someone in public: kiss?..byk jenis kiss ni...kiss baby pernah la..hehe

Try to fly: x terfikir lagi...kalu la aku ada sayap kan..hehe..naik air asia pernah la...terbang jugak tu kan!!


--:.:Favorite:.:--

Day: holiday...!!!

Movie: aku suka movie jepun...best sbb crita dia sgt menyentuh perasaan ku..lgpun bahasa jepun best..aku suka..skrng ni crita yag aku sgt suka..cite Honey & clover..

Music: aku layan jak semua lagu..yg penting sedap pada pendengaranku..tapi buat masa skrng ni lagi indon byk yg best..lg2 lagu melly..best ooo...hehe

Dance:No komen..boleh ka?..hehe

Chocolate: apa2 coklat pun aku suka..

Colour: buat masa ni aku suka hijau n coklat..paling febret haruslah hijau..hehe

Novel: aku baca jak apa2 novel..x kira la sapa penulisnya..tp yg paling best stakat ni yg novel Ramli Awang Murshid..



--:.:SoMeThInG:.:--


What was the happiest day of you life: hari dimana aku dapat membuat org lain happy dan akupun tumpang happy skali...

Who will you be marry to in the future: anybody yg telah ditakdirkan jd future husband aku...haruslah yang baik kan..

What will your face look like 10 years from now: x tau la...kita tunggu dan lihat jak la..

Who you miss n love at this time: of coz la family aku...yag jauh nun di sabah..

What will you do if you have a power: mo jd penyelamat dunia..ble ka?..hehe..

Do you ever say 'I Love You' to someone you don't know: haruslah x pernah..malu la..hehe..nant dia ckp aku gila plak..

Give 8 name of your best friend: elna,efa,niza,iza,ifa,wan,jum n anik..

Which will you choose...Happiness, Rich or Love: kalu mo semua ble?..hehe..tapi paling penting happiness la..

Who do you really want to meet:someone in sabah..Namanya dirahsiakan atas sbb2 keselamatan..huhu


--:.:About You:.:--

aku adalah aku yang pelik tapi benar...yang baik tapi tak baik sgt....perasan baik ni...apapun aku tetap aku...hehe..


--:.:Tag:.:--
disebabkan aku baru jak wat blog ni..member x ramai lg..jadi org yg akan ku tag adalah..
Adikku erin_aida..

1 comment:

UcU mAnjA said...

tahniah ok...

dik,
erin tu adik kandung awk ker???
hahahaha

ke adik tipu jer!!

Related Posts with Thumbnails