Monday, November 3, 2008

Baby kiut sangat.....


haluu...aku rasa cam lain mcm jak sejak ada blog ni..semua benda pun aku rasa mo story dkt cni..sabar jak la....so ini la story aku..baru2 ni kami di postingkan ke wad O&G...memang sangat semangat la kami..mest la sbb harap dpt jumpa baby yg kiut2..hehe..walaupun posting tu utk kes gyne..niat utama kamo menyerong la ckit kepada baby yg sngt la kiut..menggeramkan jak...napa la dorang ni kiut sgt..huhu..

ni cik iza ngan second baby...sgt la suka baby ni minum susu..lapar kot..cian dia..hehe..
aku pun haruslah ambil peluang kan..ni first baby ok..kiut jgk...

dipendekkan crita..ari pertama tu pg2 lagi kami da jumpa baby boy twin yg sgt kiut..baru jak lepas lahir ni..trus la kami ambil peluang jaga baby ni..baby ni x dpt nama lg..jd kami dgn suka rela dan suka hati bg nama..
versi omputeh..kami bg TOM & JERRY..versi melayu plak UPIN & IPIN..
ok ka?..haruslah ok..penat kami tolong pkir nama..hehe...

sudah dpt pelung ni..posing la kami puas2.....apapun posting d cni memang best sgt..mengajar aku jd ibu yg soleha..konon la..haha...sudah la aku ni memang x pandai jg baby...takut jgk mo pegang ..lembut sgt diorang ni...selembut sutera...hehe..

No comments:

Related Posts with Thumbnails