Saturday, August 14, 2010

~aku dapat Award~

~salam~
selamat berpuasa kepada semua rakan2 blogger..hari ni tiba2 dpt award dr Encik Sudir...arigatou gozaimasu..hehe..x sangka dapat award ni..terharu sekejap..haha..bgs ko ni encik sudir sudi bg aku jiran sebelah kampung ngan ko..huhu..


Bagi siapa sahaja yang menerima award ni , diharuskan memberikan/tag kepada lima orang lagi
*Selepas itu , si penerima award harus meletakkan link-link berikut di blog/artikel masing-masing (kat entri tau)
3. Gee

*Sebelum kamurang letak link-link di atas , padamkan dulu link yang berada di no 1 . kemudian semua link yang tinggal dinaikkan 1 level seperti link no 2 menjadi no 1 , link no 3 menjadi no 2 dan seterusnya . Selepas itu , masukkan link kamu sendiri di bahagian paling bawah sekali iaitu no 5 . ok ? paham tak . Tapi korang semua kena jujur dan adil ye dalam menjalankannya . Jika setiap penerima award mampu memberikan award ini kepada 5 orang dan kesemua mereka yang ditag meletakkan link dengan betul , maka jumlah backlink yang dia akan dapat ialah :-
Posisi 5 : jumlah backlink = 5

Posisi 4 : jumlah backlink = 25

Posisi 3 : jumlah backlink = 125

Posisi 2 : jumlah backlink = 625

Posisi 1 : jumlah backlink = 3,125

Menurut info dari SEO ( Search Engine Optimation ) ramai blogger telah mendapatkan 1,953 ,125 backlink dan keuntungannya . Blog korang akan mendapatkan trafik tambahan, apalagi jika ada yang meng'klik' link ke blog korang .
Selain mengeratkan persahabatan antara blogger , award ini boleh membantu untuk menaikkan trafik dan backlink ke blog korang .
[Kesimpulannya : award - dapat ramai kawan - backlink - trafik - page rank meningkat]


lima org bertuah yg bakal mendapat award ini adalah....


1)Pencari Cinta
2)EnchekTola
3)Putri
4)Edoss
5)Teh Ramuan

harap penerima award..dapat trima award ini seadanya..ini je la yg mampu aku bg kat korang..
hehe..nak bg duit raya...x bleh plak...aku x kerja lg la..(pelajar di perantauan ni..hehe)

~end~
Related Posts with Thumbnails