Sunday, January 25, 2009

"YANG JAUH DIINTAI, YANG DOKEK DIGAMIT"


Salam....

mula2 aku mau ucapkan camat tahun baru cina tuk semua warga2 cina di seluruh dunia..hehe...bgs btul kalu tinggal di negara yg muticulture ni..hehe...tiap2 jak ada perayaan mesti cuti..heheh..suke..suke...suke...kali ni kami dpt cuti seminggu jak..cuti ni kira cuti midsem skali la...huhu..wah aku ni memang suka cuti..sabar jak la kan...kalu ble mau setiap hari cuti..bleh?..hehe..haruslah x ble kan.....for the next 1 week ni aku akan pg N9...yalah mau balik negeri sendiri jauh plak...lari bajet nant..hehe..ok..berbalik kepada cerita N9 ni..sebenarnya aku g N9 ni join satu kembara around N9....ni kali kedua aku join program ni...thn lepas aku g jugak..hehe..semangat kan...yalah better aku g jalan2 daripada duk umah jak yg pasti sgt membosankan diriku ini..hehe....for more information PERMANIS....so tuk seminggu akan datang ni aku akan tinggalkan laptop aku keseorangan...bye2 my laptop..huhu...cedih la tinggalkan laptop ku sorang2...mest aku akan rindu ngan ko laptop ku....hehe.....so..no laptop means no online...huhu...pada pengunjung2 blog aku..(ada ka yg datang melawat blog aku ni ya?...huhu)...jgn rindu aku...perasan la aku ni...ada ka yg rindu...huhu...aku pg x lama kejap jak...hahaha...
apa lg mau ckp ya...hrmm....ok2...aku harap perjalanan aku ke N9 ni akan berjalan ngan lancarnya..and aku akan selamat kembali ngan jayanya..amin....hehe...

THE^_(",)_^END

No comments:

Related Posts with Thumbnails