Sunday, January 18, 2009

Menunggu penuh dengan kesabaran......


huh...btul la org cakap..penantian itu satu penyiksaan....sangat menyiksakan ok....tambah2 lg kalu yg ditunggu tu tak kunjung tiba...huhu...memang penat dan buat sakit hati kan!...org yg sabar pun aku rasa kalu suda menunggu berjam2 ble hilang sabar jadinya.....wah!..byk suda aku melalut pasal benda ni...sbnarnya x da apa2 yg besar pun jadi..hehe...

tp memang hari ni kira satu hari dalam sejarah la yg menguji kesabaran aku....ni semua sebeb lesen punya pasal...di pendekkan cerita...hari ni aku ada test undang2 berkomputer tuk dptkan lesen L...dgn semangat berkobar2 aku g la tempat tu ngan member..kira awl gak la...dlm kul 9 pg..mula2 aku ingat ada can la balik awl ni.....sbb kami dtg awl......walaupun...rupa2nya byk suda org yg lebih awl dr kami....wei awlnya dorang dtg....dorang ni menunggu dari subuh ka?..hehe...

mula2 aku rasa ok gak test lewat ckit kan..ble la aku buat revision ckit...lgpun mlm semalan aku wat revision ala2 kadar jak....(ni la jadinya kalu suka sgt wat kerja last minit..huhu)takut gak aku sebenarnya ngan test ni...perasaan mcm mau g ambil final exam lak..huhu...ngeri....ya la kalu gagal kena repeat lg...kalu free x pa jgk....tapi berbyar ok.....suda la zaman kemelesetan ekonomi ni..hehe...

lepas habis aku baca buku aku wat lak latihan......lepas abis semua siap..aku agak berkeyakinan la ckit....tunggu punya tunggu ...x dipanggil2 jugak..sampai kul 1.30 suda ni....suda la lapar....x da mood suda rasanya.....malas suda mau pikir..huhu....sabar jak la hati.....at the end aku dipanggil gak...tanpa berlengah aku pun masuk la dgn keyakinan yg sudah pudar..yalah penat suda aku menunggu ni.....x tau ingat lg ka ngan apa yg aku baca tadi...huhu......rasa mau c cepat abis jak....cepat2 jak aku buat.....masa ada lg tapi tp aku x da mood suda mo semak....janji lulus....hehe....takpa la x dpt full mark pun x pa.....bkn ada org mau bg kereta free pun kalu aku dpt score..heheh...ALHAMDULILLAH....aku lulus jgk....kira ok la tu kan.......hehee..happy2....

suda itu jak sebenarnya aku mo story....hehe....penat la menunggu...sapa setuju?..angkat kaki...hehe..
kali ni memang penantian aku yg amat memenatkan..tp sebnarnya aku ada sejarah menunggu yg lebih lama dari ini...yg btul2 buat aku x tahan sampai tahap maksimun suda...huhu.....hari ni buat aku terimbau balik sejarah lama...hehe...

1 comment:

helmi lassim said...

baru nak amek lesen ker...
lesen krete ker lesen motor tayar tiga??
kui kui kui...

btol3x...
benci giler dgn penantian yg menyeksakan...

Related Posts with Thumbnails