Friday, March 20, 2009

~just married~

SALAM....

bertemu kembali...hehe..lama jugak aku x update blog kan...x tau la..bz sgt2 sejak dua menjak ni...
lebih2 lg ujung minggu lepas...aku rasa tu la weekend yg paling bz dan memenatkan aku...
k dipendekkan crita..aku balik tawau ujung minggu lepas tuk wedding akk aku...aku balik khamis petang pastu balik kl balik ahad malam...very the penat ok..tau2 jak la kan kalu kenduri ni...kerja sgt byk...x da masa rehat langsng...tapi aku happy sgt2 sbb semuanya berjalan lancar...akk aku selamat suda jd isteri org ni..hehe..hope akk aku happy sentiasa ngan new life dia....:)

5 comments:

ukmstudio said...

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........ingatkan awak yang kawin, erm........

^akulife^ said...

heeheh..
sy memang nak kawen tapi tak cukup umo lg la..hahaha..
mengarut jer..takan la sy plak yg kawn kan...hehehe

~miszirdawaty~ said...

igt kamu kawen...
fuh~

yoro okino said...

nak kawinn jgkk..huhu...muda jer nmpak pengatin pompuan tu..akak ker life?huhu

^akulife^ said...

wah nak kaweb ker edooo..
kan edo da ade somi..hehe..
yup akk la...nape dia nampak lebih mude dari laip ker??..
terasa tua plak aku..huhu

Related Posts with Thumbnails