Sunday, September 19, 2010

~Konvoi Beraya Terbesar~

~Salam~

salam aidilfitri untuk semua..masih belum terlambat kan ucapan aku ni...hehe..
setelah seminggu bercuti di kampung dan setelah kembalinya aku ke pusat ilmu ini kembali..barulah aku berkesempatan mengupdate blog ini..hehe..sila ambil tahu bahawa berukband di rumah sangat la slow dan menguji kesabaran..

berbalik kepada tajuk entry "Konvoi Beraya Terbesar"...konvoi beraya tersebut tidak la sebesar manapun..tapi bagi aku yang jarang2 join konvoi beraya macam ni..kira satu pencapaian yang agak membanggakan...hehe..tahun ni buat pertama kalinya kami berkumpul buat julung2 kalinya..

konvoi disertai : 7 orang kaum hawa dan 6 orang kaum adam...
kawasan jajahan : sekitar Kg Pasir Putih Asli, Kampung Baru, Kg Pasir Putih-Block A & B, Kampung Pisang (bukan tempat penggambaran Crita Zombi KG Pisang ok!..hehe)dan Tanjung Batu.

~cik efa, cik elna, aku, cik misa, cik melah, cik anik, cik ucie~
~en.Nasri, en.Jona, en.Endy, en.Sani, en. Ridwan~
en.jumaidi & encik2 yang lain.          





 P/s: sila abaikan pic yg agak gelap..


~end~


 


 

4 comments:

+akufobia+ said...

wahhwahhwahh.bestt.

jalanjatuh said...

baru je konvoy satu johor 5hari4malam, hasilnyer.... perutku semakin membesar... hehhehe

^akulife^ said...

@akufobia
bleh la tahan memang best..

@jalanjatuh
sila jaga kesihatan perut anda..hehe

Uruchimaru @ kf said...

meriah betul klu rmi2 beraye ni..

Related Posts with Thumbnails